Tuinaanleg

Met meer dan twee decennia aan ervaring brengen wij uw droomtuin tot leven. Gelegen in het hart van Arendonk, is ons familiebedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen die niet alleen vandaag schitteren maar ook ontworpen zijn om door de jaren heen te groeien en te bloeien. Onze toewijding aan natuur en vakmanschap zorgt ervoor dat elk project een reflectie is van onze passie en uw persoonlijke stijl.

Interesse? Vul het formulier in en omschrijf je project. We komen graag langs voor een vrijblijvend advies gesprek. Tot snel!

Krijg advies voor jouw tuinaanleg

Bedankt! We hebben je bericht goed ontvangen. We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Laat je inspireren...

Waarom kiezen voor Lasters voor jouw tuinaanleg?

  • Persoonlijke Aanpak: Bij Lasters Hoveniers geloven we dat elke tuin uniek is. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en dromen om een tuin te creëren die niet alleen voldoet aan uw verwachtingen maar deze overtreft. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat uw tuin een verlengstuk wordt van uw levensstijl.
  • Duurzaamheid en Biodiversiteit: Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen. We kiezen voor de juiste verantwoorde materialen en planten die bijdragen aan de biodiversiteit en het welzijn van uw tuin. Onze expertise in  beplanting en materialen zorgt voor een tuin die niet alleen mooi is maar ook bijdraagt aan het lokale ecosysteem.
  • Vakmanschap in groene vingers: Met de tweede generatie aan het roer combineren we traditioneel vakmanschap met de nieuwste technieken en inzichten. Dit stelt ons in staat om uitdagende projecten aan te nemen en innovatieve oplossingen te bieden die uw tuin onderscheiden.
Neem contact op
Neem contact op

Zo gaan we te werk

01

Introductie

Ons proces begint bij uw visie. Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen we uw wensen, behoeften en de unieke mogelijkheden van uw buitenruimte.

02

Ontwerp

Vervolgens vertalen onze ontwerpers deze inzichten in een creatief en functioneel tuinontwerp dat naadloos aansluit bij uw levensstijl en de omgeving.

03

Aanleg

Met uw goedkeuring zetten we het ontwerp om in realiteit. Ons team van ervaren hoveniers neemt de aanleg van uw tuin zorgvuldig ter hand.

04

Onderhoud

Wij bieden ook een uitgebreid onderhoudsplan aan om ervoor te zorgen dat uw tuin door de seizoenen heen blijft floreren en ontwikkelen.

Ons team zet zich steeds in voor duurzaamheid en recyclage van tuinafval.

We werken aan tuinen met visie op de toekomst en respect voor de lokale biotoop.

We gaan steeds voor 100% klanttevredenheid. Daarom kan u rekenen op een vlotte na-service.