Tuinonderhoud

Een prachtige tuin is een levend schilderij dat door de seizoenen heen verandert. Bij Lasters Hoveniers begrijpen we dat elke tuin voortdurende zorg en aandacht nodig heeft om zijn schoonheid en vitaliteit te behouden. Ons tuinonderhoudsprogramma is ontworpen om uw tuin het hele jaar door in optimale conditie te houden. Gevestigd in Arendonk, zet ons familiebedrijf zich in voor het leveren van hoogwaardig tuinonderhoud dat de essentie van uw buitenruimte versterkt en beschermt.

Interesse? Vul het formulier in en omschrijf je project. We komen graag langs voor een vrijblijvend advies gesprek. Tot snel!

Krijg advies voor jouw tuinonderhoud

Bedankt! We hebben je bericht goed ontvangen. We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Laat je inspireren...

Waarom kiezen voor Lasters voor jouw tuinonderhoud?

  • Deskundige zorg: Onze ervaren tuinspecialisten beschikken over de kennis en vaardigheden om uw tuin te verzorgen. Van gespecialiseerde snoeiwerkzaamheden tot het juiste onderhoud van uw gazon, wij zorgen ervoor dat elke plant en elk gazonflora in uw tuin de aandacht krijgt die het verdient.
  • Bespaar tijd: Uw vrije tijd is kostbaar. Laat het onderhoud van uw tuin over aan de professionals van Lasters Hoveniers, zodat u meer tijd kunt besteden aan ontspannen en genieten van uw tuin, in plaats van te werken in uw tuin.
  • Bloeiende tuin: Regelmatig onderhoud door onze specialisten zorgt ervoor dat uw tuin gezond blijft en floreert. Wij houden ziektes en plagen onder controle, verbeteren de bodemkwaliteit en zorgen voor de juiste hydratatie en voeding van uw planten.
Neem contact op
Neem contact op

Zo gaan we te werk

01

Introductie

Ons proces begint bij uw visie. Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen we uw wensen, behoeften en de unieke mogelijkheden van uw buitenruimte.

02

Ontwerp

Vervolgens vertalen onze ontwerpers deze inzichten in een creatief en functioneel tuinontwerp dat naadloos aansluit bij uw levensstijl en de omgeving.

03

Aanleg

Met uw goedkeuring zetten we het ontwerp om in realiteit. Ons team van ervaren hoveniers neemt de aanleg van uw tuin zorgvuldig ter hand.

04

Onderhoud

Wij bieden ook een uitgebreid onderhoudsplan aan om ervoor te zorgen dat uw tuin door de seizoenen heen blijft floreren en ontwikkelen.

Ons team zet zich steeds in voor duurzaamheid en recyclage van tuinafval.

We werken aan tuinen met visie op de toekomst en respect voor de lokale biotoop.

We gaan steeds voor 100% klanttevredenheid. Daarom kan u rekenen op een vlotte na-service.