Jarenlange expertise doorgegeven van vader op zoon

In 2007 startte Luc Lasters het bedrijf op met een passie voor tuinieren. Doorheen de jaren is Lasters in de buurt uitgegroeid tot de referentie rond tuinbouw en -onderhoud. Na vele jaren toewijding was het tijd voor een nieuwe generatie om de leiding over te nemen.

Hans Lasters heeft van jongs af aan de kneepjes van het vak leren kennen. Onder de vleugels van zijn vader heeft hij geleerd dat tuinieren niet alleen gaat over het planten van bomen en bloemen, maar over het creëren van harmonie tussen de natuur en onze leefomgeving.

Een hecht team van tuiniers

Ons team van tuiniers en tuinaanleggers vormt het kloppende hart van ons bedrijf, een hechte groep die hun passie voor tuinieren delen en zich elke dag inzetten om de dromen van onze klanten te realiseren.

Elk lid van ons team brengt zijn unieke vaardigheden en specialiteiten mee, van gedetailleerde kennis van plantensoorten en ecologie tot expertise in landschapsontwerp en duurzaam tuinbeheer. Deze diversiteit aan talenten stelt ons in staat om een breed scala aan tuinprojecten aan te nemen en elk met dezelfde toewijding en aandacht voor detail te benaderen.

Ons team zet zich steeds in voor duurzaamheid en recyclage van tuinafval.

We werken aan tuinen met visie op de toekomst en respect voor de lokale biotoop.

Zo gaan we te werk

01

Introductie

Ons proces begint bij uw visie. Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen we uw wensen, behoeften en de unieke mogelijkheden van uw buitenruimte.

02

Ontwerp

Vervolgens vertalen onze ontwerpers deze inzichten in een creatief en functioneel tuinontwerp dat naadloos aansluit bij uw levensstijl en de omgeving.

03

Aanleg

Met uw goedkeuring zetten we het ontwerp om in realiteit. Ons team van ervaren hoveniers neemt de aanleg van uw tuin zorgvuldig ter hand.

04

Onderhoud

Wij bieden ook een uitgebreid onderhoudsplan aan om ervoor te zorgen dat uw tuin door de seizoenen heen blijft floreren en ontwikkelen.