Tuinontwerp

We geloven dat elke tuin een verlengstuk is van uw thuis en persoonlijkheid. Met een diepgewortelde passie voor de natuur en meer dan een generatie aan expertise, zetten wij ons in om uw droomtuin te realiseren. Onze benadering van tuinontwerp combineert innovatie met traditie, waarbij we de wensen van onze klanten vertalen naar een prachtige tuin.

Interesse? Vul het formulier in en omschrijf je project. We komen graag langs voor een vrijblijvend advies gesprek. Tot snel!

Krijg advies voor jouw tuinontwerp

Bedankt! We hebben je bericht goed ontvangen. We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Laat je inspireren...

Waarom kiezen voor Lasters voor jouw tuinontwerp?

  • Persoonlijke Aanpak: Elk tuinontwerp start met een persoonlijk gesprek waarin uw wensen en de mogelijkheden van uw buitenruimte centraal staan. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat het eindresultaat naadloos aansluit bij uw levensstijl en voorkeuren.
  • Duurzaamheid en Biodiversiteit: Duurzaamheid is geen trend, maar een principe dat reeds verschillende generaties aan al onze ontwerpen ten grondslag ligt. We streven naar het creëren van tuinen die niet alleen nu prachtig zijn, maar ook bijdragen aan de biodiversiteit en het welzijn van toekomstige generaties.
  • Innovatief Ontwerp: Door de combinatie van jarenlange ervaring en een frisse blik op de nieuwste trends en technologieën, zijn onze tuinontwerpen zowel tijdloos als innovatief. We durven buiten de gebaande paden te treden om unieke tuinen te creëren die verrassen en inspireren.
Neem contact op
Neem contact op

Zo gaan we te werk

01

Introductie

Ons proces begint bij uw visie. Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen we uw wensen, behoeften en de unieke mogelijkheden van uw buitenruimte.

02

Ontwerp

Vervolgens vertalen onze ontwerpers deze inzichten in een creatief en functioneel tuinontwerp dat naadloos aansluit bij uw levensstijl en de omgeving.

03

Aanleg

Met uw goedkeuring zetten we het ontwerp om in realiteit. Ons team van ervaren hoveniers neemt de aanleg van uw tuin zorgvuldig ter hand.

04

Onderhoud

Wij bieden ook een uitgebreid onderhoudsplan aan om ervoor te zorgen dat uw tuin door de seizoenen heen blijft floreren en ontwikkelen.

Ons team zet zich steeds in voor duurzaamheid en recyclage van tuinafval.

We werken aan tuinen met visie op de toekomst en respect voor de lokale biotoop.

We gaan steeds voor 100% klanttevredenheid. Daarom kan u rekenen op een vlotte na-service.